Strona 4 z 4

: 27 lip 2010, 20:36
autor: zvierzak
juzio787 pisze:no wlasnie ja nidgy na forach.pl nie dzialalem wiec ciezko sie wypowiedziec, ale chcialem robić to na kunena przy joomla, zeby razem to bylo




daj do konta jakię hasło i login do tego kunena coś sie wykobinuje



Potrzebny mi będzie status administratora na tym forum, ale to jeszcze nie teraz.

: 30 lip 2010, 21:11
autor: Qbek
Z tego co wy-googlowałem potrzebna jest kopia bazy danych forum z fora.pl ale fora.pl nie umożliwia wykonania takiej kopii.

: 30 lip 2010, 21:19
autor: zvierzak
tym sie nie martw :) znasz się na perlu trochę albo pythonie to dam Ci skrypty. zapodajesz skrypta który kopiuje wszystko i konwertuje do sqla, nie ma czasu bo sam bym się pobawił.

: 30 lip 2010, 21:23
autor: Qbek
zvierzak pisze:tym sie nie martw :) znasz się na perlu trochę albo pythonie to dam Ci skrypty. zapodajesz skrypta który kopiuje wszystko i konwertuje do sqla, nie ma czasu bo sam bym się pobawił.


Niestetyż nie znam się.

: 09 sie 2010, 13:26
autor: Kudłaty
wakacje