Łącze się w bólu zarówno z Ania jak i Brylantem.
Poturbowane, ale wśród nas - to najważniejsze.
Pozdrowienia z Krakowa
Ano był dizaster... Uprzejmy szalenie kierownik puszki marki Opel Astra kombi wraz ze swoją przyczepką bardzo miło skręcili w lewo nie biorąc pod uwagę, że nie dam rady wyhamować bo już się przymierzałam do wyprzedzania. No i efekt taki, że panu kierownikowi przestawiłam nieco kąt lewego tylnego kółka. Lusterko zostało całe. W sumie ponoć słusznie, bo pan twierdził, że mnie widział (sic!) a i tak skręcił. I jak tłumaczył, jeździ już X lat i nigdy nie miał wypadku, a tu proszę... i to jaki spektakularny
XJ się troszki złożyła, znaczy się kąt główki ramy jakby się nieco zmienił... a ja sobie przedłużyłam urlop i się byczę w łóżku. Ze strat własnych - kask zyskał nowe sznyty, kombi też, ponadto delikatną dziurę na prawym kolanie, a moja prawa noga w tymże miejscu - spektakluarnego siniaka, no i kostka się trochę wygła, bo czym spuchła i pan doktor, prawie House, mi założył prawie fajny gips.
Z plusów - wina pana kierownika puszki, Brylant ma do wyboru teraz 2 moto na które narzeka, a ja się przejechałam karetką na bombach i wszyscy są dla mnie mili szalenie jak nigdy
Niestety sielanka nie będzie trwać wiecznie, ale póki co babcia ma pole do popisów kulinarnych
Pozdrawiam serdecznie z łóżka

XJ się troszki złożyła, znaczy się kąt główki ramy jakby się nieco zmienił... a ja sobie przedłużyłam urlop i się byczę w łóżku. Ze strat własnych - kask zyskał nowe sznyty, kombi też, ponadto delikatną dziurę na prawym kolanie, a moja prawa noga w tymże miejscu - spektakluarnego siniaka, no i kostka się trochę wygła, bo czym spuchła i pan doktor, prawie House, mi założył prawie fajny gips.
Z plusów - wina pana kierownika puszki, Brylant ma do wyboru teraz 2 moto na które narzeka, a ja się przejechałam karetką na bombach i wszyscy są dla mnie mili szalenie jak nigdy

Pozdrawiam serdecznie z łóżka