Ogolnopolska Wystawa Motocykli i Skuterow
melduję posłusznie liżąc twe przeszanowne czułki że dysponuję jeszcze dwoma wolnymi miejscami, na pokładzie katamaranu mam już : ja, Anka, Roland, Gieroś i Armani...
jeżeli to jakaś cycata gazela "bezpośrednia i chętna" to chętnie, jakaś wydepilowana Krysia i nie brzydki Jacek (kameralnie) też obleci...
jeżeli to jakaś cycata gazela "bezpośrednia i chętna" to chętnie, jakaś wydepilowana Krysia i nie brzydki Jacek (kameralnie) też obleci...
Brylant pisze:melduję posłusznie liżąc twe przeszanowne czułki że dysponuję jeszcze dwoma wolnymi miejscami, na pokładzie katamaranu mam już : ja, Anka, Roland, Gieroś i Armani...
jakis koleszka mi na in nym forum napisał że szuka miejsca więć napisałem że zobacze co sie da zrobić... czy wydepilowany jest to nie wiem aż tak sie nie znamy...ale moge mu powiedzieć żeby sobie maszynke do golenia wzioł to najwyżej mu ogolisz dupala i bedziesz miał plaże do samej Wawy:)

dobra pozmieniało się znowu, jadą w sumie 4 samochody:
Q7: zielony, agata, szalej, olka, czarny, (pozostałych proszę dopisać)
caravan: roland, potrek, mandaryna, jakiś kolo, diesel, armani (ze względu nogę jest tu)
Coś od zvierzaka: zvierzak, sylwek, paulina, jakś jej koleżanka
lanos: ja, anka, gieroś, filut
Po rozmowie z zielonym doszliśmy do wniosku że fajnie by było pojechać razem więc postanowiliśmy się spotkać pod skansenem i stamtąd wyruszyć. Wstępnie myśleliśmy o 8 ale nie wiem czy nie lepiej by było o 9.
Q7: zielony, agata, szalej, olka, czarny, (pozostałych proszę dopisać)
caravan: roland, potrek, mandaryna, jakiś kolo, diesel, armani (ze względu nogę jest tu)
Coś od zvierzaka: zvierzak, sylwek, paulina, jakś jej koleżanka
lanos: ja, anka, gieroś, filut
Po rozmowie z zielonym doszliśmy do wniosku że fajnie by było pojechać razem więc postanowiliśmy się spotkać pod skansenem i stamtąd wyruszyć. Wstępnie myśleliśmy o 8 ale nie wiem czy nie lepiej by było o 9.
CZARNY pisze:Mam wolne w sobotę więc jade z wami.Zabieram sie z "grupą promil"
znając życie i nasze możliwości to już w Żyżynie bedą pierwsze ciała i cały misterny plan pójdzie w pizduu:)....Brylant bierzesz tego koleszke co mnie sie pytał czy są miejsca czy nie bo sie chłopaczyna pyta?.... a w Q7 jadą: Jasnie oświecony pan hrabia (czyt. JA:))Agata, Szalej, Olka, Czarny i Pani Czarna, Crazy:)... squad bombowo atomowy

Pasikonik pisze:CZARNY pisze:Mam wolne w sobotę więc jade z wami.Zabieram sie z "grupą promil"
znając życie i nasze możliwości to już w Żyżynie bedą pierwsze ciała i cały misterny plan pójdzie w pizduu:)....Brylant bierzesz tego koleszke co mnie sie pytał czy są miejsca czy nie bo sie chłopaczyna pyta?.... a w Q7 jadą: Jasnie oświecony pan hrabia (czyt. JA:))Agata, Szalej, Olka, Czarny i Pani Czarna, Crazy:)... squad bombowo atomowy![]()
W tym składzie to pierwsze ofiary mogą być już na Dębówce.Co do godziny wyjazdu to o 8 powinniśmy wylecieć żeby było trochę czasu bo nie zamierzam jak wariat tam latać