Informacje pilnie potrzebne - przydatne pożyteczne
Informacje pilnie potrzebne - przydatne pożyteczne
Potrzebuje namiaru na jakiegoś dobrego fachmana który ładnie pomalowałby mi kawę, chodzi o pomalowanie wszystkich plastików.(ładny lakierek lub aerograf)Potrzebuje też tapicera który obszyłby mi siedzenia.Proszę o jakieś namiary.
Co do tapicera najlepiej i najtaniej wychodzi to tak, że jedziesz do Katex, czy coś takiego na zemborzyckiej, hurtownia materiałów tapicerskich. Tam masz full wybór, wybierasz sobie co to ma być za materiał, kroisz tyle ile Ci trzeba. Jakbyś chciał jakieś logo czy coś na tym materiale to walisz na krakowskie,tam babka ma haft komputerowy, zanosisz jej zdjecie w jpg na nośniku, ona podłacza kompa pod maszynę do szycia i Ci wyszywa co tam sobie zechcesz. Potem z siedzeniem i obszyciem na dożynkową do tapicera, robi dobrze, jak się ugadasz to zrobi od ręki. w R1 tak obszywałem, całość operacji niecałe 100zł mi wyszło z fajnym logiem R1 na siedzeniu 

Szalej a gdzie to dokładnie wyszywają na krokowskim ?Wie ktoś gdzie można kupić gumy w miarę tanie i takie na których jest jeszcze trochę mięsa .Bo psy zaj***** mi dowód i muszę coś szybko wykombinować. Słyszałem coś o jakimś kolesiu w Kraśniku, ale nie wiem gdzie i co on tam ma. Jak ktoś coś wie niech pisze.Dzięki